Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

O NAMA

O nama2017-08-25T12:56:13+00:00

Dobro došli na sajt HONEYSLIM. Ovde ćete pronaći sve informacije o našem sirupu za mršavljenje.

Mi smo HONEYSLIM tim – ogranak firme LukaIn iz Inđije. Želimo da postanemo regionalni lider na polju proizvodnje i prometa preparata za mršavljenje, a ciljna delatnost nam je proizvodnja sirupa HONEYSLIM i edukacija konzumenata.

HONEYSLIM je u potpunosti prirodan proizvod koji ubrzava metabolizam, pomaže u skidanju suvišnih kilograma i regulisanju probave. Iskustva naših korisnika pokazuju da je idealan i za regulisanje krvnog pritiska, šećera u krvi, kao i za jačanje imuniteta. Mi verujemo da humanost predstavlja ispravan životni put.

U Srbiji se trenutno bavimo maloprodajom sirupa za mršavljenje, a uskoro na tržištu treba očekivati NOVE proizvode iz HONEYSLIM linije.

U pregovorima smo sa inostranim partnerima u vezi plasmana naših proizvoda i van granica Srbije. Za sad možete HoneySlim pronaći u BiH i u Crnoj Gori.

Naš proizvod je jedinstven jer je nastao prirodno dobijenom miksturom meda, mlevenog semena lana, cimeta i lista zelenog čaja što omogućava celokupan spektar blagotvornog dejstva. Takav kvalitet je deklarisao i Farmaceutski fakultet u Novom Sadu, koji je naš sirup svrstao u grupu dijetetskih suplemenata. I ono što je veoma važno je podatak da je korišćenje HoneySlima odobreno od strane Ministarstva zdravlja RS.

Sirup možete poručiti samo putem naše zvanične facebook stranice, kao i putem našeg web sajta i instagram profila, kao i telefonskim putem.

HoneySlim je zaštićen imenom i recepturom. Proizvodi se i pakuje u pogonu naše firme LukaIn Inđija, uz poštovanje haccap standarda.

Luka In